Brita Elemaris Cool Zwart Waterfilterkan 2.4liter

Meer afbeeldingen

Brita Elemaris Cool Zwart Waterfilterkan 2.4liter
€ 29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Bestel uw Brita Elemaris Cool Zwart Waterfilterkan 2.4liter bij Drogisterijdeals.nl voor € 29,95
Beschrijving

Details

Brita Elemaris Cool Zwart Waterfilterkan

Productbeschrijving

Met de Elemaris waterkan van Brita kunt u direct genieten van heerlijk zacht water. De Elemaris waterkan is uitgerust met een Brita meter. De Brita meter geeft de resterende levensduur van het filterpatroon aan. De 3-in-1 meting baseert zijn berekening op de hoeveelheid gefilterd water, de waterkwaliteit (waterhardheid) en de tijd.

De Elemaris waterkan heeft een modern design en is ideaal voor op de tafel. Het ergonomische handvat heeft vingeruitsparingen en een zachte antislip rand voor extra gemak. De bodem is bedekt met een antislip laag en op de kan is de maataanduiding aangegeven. De Elemaris heeft een inhoud van 1,4 liter voor gefilterd water en 2,4 liter totaal volume.

Deze speciale uitvoering van de Elemaris Waterfilterkan is kenmerkend door de yoga-afbeelding. Dit staat voor balans tussen lichaam en geest.

Inhoud:

  • 1 x Elemaris Cool Zwart waterfilterkan 2.4liter
  • 1 x Maxtra Filterpatroon

Brita: Schoon en helder water met een heerlijke smaak!

Met de Brita waterkannen kunt u gemakkelijk genieten van heerlijk zacht water. De Brita waterkannen filteren het water, waardoor kalk, chloor en lood uit uw kraanwater gefilterd wordt. Zo heeft u heerlijk zacht water wat niet alleen te gebruiken is als direct drinkwater, maar ook om heldere thee en heerlijke koffie mee te zetten. Het gezuiverde water is praktisch vrij van kalk, dus ook voor kalkaanslag in uw apparaten hoeft u niet bang meer te zijn.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 4006387017644
Merk Brita
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt