De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

Meer afbeeldingen

De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

Normale prijs: € 15,75

Special Price € 15,39

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Bestel uw De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal bij Drogisterijdeals.nl voor € 15,75
Beschrijving

Details

De Nieuwe Ham Colloïdaal Zilver Totaal

Algemeen

De Nieuwe Ham Colloidaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur water met submicroscopische clusters van zilveren deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen verschilt van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter. De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de electrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in ons eten en drinken. Colloidaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.

Hoe werkt het?

In het begin van de 20e eeuw maakte de medici een keuze naar de antibacteriale oplossing genaamd Colloïdaal Zilver. Het bewees zichzelf als een effectief tegen infectieorganismen en erg veilig in het gebruik, zonder de negatieve neveneffecten die samen gaan met medicijnen. Maar jammer genoeg werd het maar kort gebruikt. 

Dosering

Volwassenen:
Drink 6-8 glazen gezuiverd water per dag om het lichaam te doorspoelen terwijl u Colloidaal Zilver inneemt. Neem 3 theelepels in voor elke maaltijd. Houd het onder de tong voor 2-3 minuten voor het doorslikken.

Kinderen:
Dosering is ½-1 theelepel 3 maal per dag op een lege maag. Houd onder de tong 2-3 minuten. Drink 3-4 glazen water per dag.

Waarschuwingen

Na de eerste paar keer innemen van Colloidaal Zilver kan u een korte ontgifting ervaren wat zich uit in een vermoeid gevoel, milde hoofdpijnen of milde diarree. Als deze symptomen voorkomen bij u is dit een goed en positief teken dat de Colloidaal Zilver WERKT! Dode ziekteverwekkers hebben zich dan opgehoopt en moeten verwijderd worden. Het is dan ook belangrijk dat u uw lichaam ondersteunt in deze functie door grote hoeveelheden gezuiverd water te drinken. Als u ongemak ervaart, verlaagt u de dosering Colloidaal Zilver tijdelijk en dan verhoogt u het geleidelijk terwijl de symptomen langzaam minder worden. Pas de dosering aan aan de behoeften van uw lichaam.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 8717127590056
Merk De Nieuwe Ham
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt