Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Bovenarm

Meer afbeeldingen

Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Bovenarm
€ 49,95

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Bovenarm . Een alles kunnen en uitermatig nauwkeurig. 

Beschrijving

Details

Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Bovenarm 

U kunt thuis zelf uw bloeddruk en hartslag op professionele en verantwoorde wijze meten. Deze bloeddrukmeter van Microlife wordt tevens door de European Society of Hypertension* aanbevolen.

*aanbevolen door de European Society of Hypertension* Deze bloeddrukmeter wordt vermeld in het standpunt van de Nederlandse Hartstichting over "zelf bloeddruk meten". Bron: website Nederlandse Hartstichting

De bloeddrukmeter van Microlife is een betrouwbaar medisch instrument voor het nemen van metingen aan de bovenarm. Het is eenvoudig in gebruik, nauwkeurig en uitermate geschikt voor het controleren van uw bloeddruk bij u thuis. Dit instrument is in samenwerking met artsen ontwikkeld en klinische testen hebben aangetoond dat de meetnauwkeurigheid bijzonder goed is.

Pulse Arrhythmia Detectie (PAD)


Een Microlife bloeddrukmeter met PAD technology detecteert een onregelmatige hartslag gedurende een bloeddrukmeting. Indien de hartslag onregelmatig is ziet u aan het einde van de meting het PAD symbool. Als regel geldt dat er geen reden tot zorgen behoeft te zijn; Alhoewel, indien het symbool vaker bij regelmatige metingen verschijnt, (b.v. enkele keren per week bij dagelijkse metingen ) of plotseling vaker dan normaal , raden wij u aan zich tot een arts te wenden. Het apparaat vervangt geen hartonderzoek, maar is bedoeld om een onregelmatige hartslag in een vroeg stadium te detecteren. Onderstaand diagram is een oscillogram van een Microlife bloeddrukmeter met PAD technology. De pijlen indiceren een onregelmatige puls (arrhythmia)

Klinisch gevalideerd (BHS protocol)  


A/A  resultaat  (resultaat systolische bloeddruk / resultaat diastolische bloeddruk)

Wat is de BHS validatie?


Er zijn op de markt enorm veel electronische bloeddrukmeters te verkrijgen. Niet alle bloeddrukmeters zijn van dezelfde kwaliteit, er zijn er zelfs veel van erg bedenkelijke kwaliteit. Om een onderscheid te maken tussen de goede en minder goede bloeddrukmeters heeft de British Hypertension Society een protocol opgesteld voor het testen van de kwaliteit van bloeddrukmeters. Aan de hand van de resultaten van deze testen wordt een score gegeven aan de geteste bloeddrukmeter. Deze score wordt uitgedrukt als een letter van A tot D, waar A het beste resultaat is en D het slechtste.

Specificaties:

 • Automatische bloeddruk- en hartslagmonitor
 • Klinisch gevalideerd (ESH protocol)
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • PAD technologie voor detectie van een onregelmatige hartslag
 • Geheugen voor 200 metingen
 • Extra groot display
 • Wasbaar manchet
 • Manchet opslagmogelijkheid
 • Uitgevoerd met draagtas
 • Batterij indicatie
 • Geschikt voor oplaadbare batterijen
 • Adapter poort
 • Klik hier – om de handleiding te downloaden
Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 4719003310196
Merk Microlife
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt