Elke dag een nieuwe drogisterijdeal!

DrogisterijDeals.nl is dé webshop waar u terecht kunt voor de leukste drogisterij aanbiedingen. Drogisterijdeals.nl  is een dochteronderneming van Heyting eBusiness en is medio 2013 gelanceerd. Wij willen als webshop u zo optimaal mogelijk ondersteunen in het besparen van vele jaarlijkse euro’s op cosmetica en andere drogisterij artikelen. Bij ons vind je gadgets die onderscheidend zijn van andere aanbieders en die heel betaalbaar zijn. Artikelen voor dagelijks gebruik maar ook cadeau artikelen zijn op onze site te vinden.

Voor een zeer lage en voordelige prijs bent u gegarandeerd van A merk drogisterij artikelen waarvoor u normaal gesproken tot wel 90% meer betaald. Daarnaast willen wij zo goed mogelijk aansluiten bij u zoek- en koopgedrag. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van onze dagaanbiedingen én toekomstige aanbiedingen via Facebook, Twitter en een online nieuwsbrief. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland. Ook andere landen zijn mogelijk in overleg.


Dagaanbieding gemist, kijk dan eens onder het tabje mega uitverkoop op onze site, wie weet staat het product van je keuze er nog tussen. De kosten om jou order goed te verwerken staan duidelijk vermeld zodat je weet waar je aan toe bent, wij spelen geen verstoppertje door bepaalde kosten in de verkoopprijs te calculeren. Heb je vragen over je bestelling of een algemene vraag neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag. Je kunt ons op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer 038-4607121 of  neem contact op via ,  info@drogisterijdeals.nl , vermeld alsjeblieft wel je ordernummer. Wij doen ons uiterste best om je email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dagelijks als eerste de leukste aanbiedingen!     

Volg ons ook op Facebook, like us en maak kans op leuke prijzen!       

B2B              

Wij zijn ook leverancier voor diverse andere webwinkels en dagaanbieders zoals Groupon, ClickToBuy, marktplaats, 1day fly, Bestoffer4u, Dealdonkey en vele andere. Dus ben je zakelijk nog op zoek naar een leverancier voor aantrekkelijk geprijsde producten dan kun je bij ons terecht voor B2B. Neem hiervoor contact op met het volgende emailadres; sales@heytingebusiness.nl